17/ VÅR PRINSESSA


Jag var bara tvungen att sätta in lite snygga kort på vår PRINSESSA när hon har sina fina rosetter på sig som hon fick på utställningen i varberg.Jag är så himla stolt.


Alltid etta


HP var hon verkligen värdSjälvklart bäst i motsatt könKlassen barn med hund


Visst är hon snygg våran prinsessa

fortsättning följer.................................


16/ På stan

Ja då var det dax för Bella att "göra stan" för första gången.Jag tycker det är viktigt att hundar får lära sig att vara i olika miljöer både lugna som stökiga. Och för att göra det lite extra jobbigt för Bella ringde jag Syster y så hon kunde följa med och ta med sig hunden MONZ (lite taskigt).Monz och Bella går inte så bra ihop för Monz tycker inte alls om henne. Vad det beror på vet vi inte men kanske beror det på att han är avis på henne för att hon är med mig. Det är så att Monz är uppväxt och uppfostrad hos mig men han fick flytta till Syster y när han var ca 6mån och varför han fick flytta är en lång historia.


Bella och Monz i stadsparken

Jag och Bella tog bilen hem till Syster y som bor i stan och gick därifrån till centrum. Vad vi inte riktigt hadde tänkt på var att det var vårmarknad i stan denna helgen så det var verkligen mycket folk på stan (jätte bra träning för Bella hi hi). Vi höll oss i utkanten av stan så vi slapp gå i den värsta gröten för där hadde inte ens en Dogo Argentino kommit fram. Bella var lite tveksam i början när vi mötte allt folk men sedan travade hon på som om vi var på vilken promenad som helst.


Var kommer allt folk ifrån?????

När vi var i stadsparken passade vi på att ta oss lite lunch.


Bella valde korvmenyn


Sedan var det dax för efterätten den får man ju inte glömma.


Bella valde mjukglassen

Sedan fortsatte vi våran stadsvandring och besökte olika statyer. Bella tyckte vissa var lite skumma för dom luktade inget och dom var stora men rörde inte på sig.


Syter y vände kameran fel.Fotokurs kanske?????????


Absolut fotokurs!!!!!!!!!!!

Efter 1 tim på stan med allt folket och fotande hadde  Bella och Monz fått nog så vi fick traska hem med 2 st jätte trötta hundar. Jag måste säga att båda hundarna skötte sig exemplariskt och det känns jätte skönt att Bella klarade av att vara i en stökig miljö. Inte för att jag trodde något annan men man kan ju aldrig veta.
Eller??????????????????


fortsättning följer.......................


15/ Bella ♥ Vattenslangen

http://www.youtube.com/watch?v=ZiRzIprzLhQ


fortsättning följer.........................14/ Ghost dog

EN DOGO ÄR

En del hund

En del ditt undermedvetna
    
En del det du känner för stunden

Den memorerar tiden hos dig från 0-100

Den har en katts gen som kan jämföras med en sjömans beteende
(jag kommer när jag kan och går när jag vill! om det passar dig)

Den har en omutlig förmåga att läsa av det 2-benta släktet

Det går aldrig manupulera den! FÖRSÖK!

Polis,Bodygard,Psykolog,Kompis

Din bäste vän

Citat: Lotta HellsmanGhost dogforsättning följer.....................


13/ Vår baby

Ja då var det dax att för första gången lämna bort min "LILLA BABY".Bella skulle lämnas in på hinnareds hundpansionat ett dygn för att "lära sig att stå på egna ben". Jag personligen tycker det är jätte nyttigt för hundar att vara på pansionat. DOM behöver ju lika mycket som vi ha semester från oss och ha lite kul på egen hand. och det är ju såå åååååå bra att det finns när det krisar sig med BARNVAKT. Men det är faktiskt inte alla hundar som klarar det utan kan komma hem som ett "NERVVRAK ". Jag ringde till min underbara uppfödare Lotta och rådfrågade om hon trodde Bella var mogen för detta OCH VAD TROR NI HON SVARAr????????????????.
DU HAR EN DOGO ARGENTINO VAD SKULLE HÄNDA HENNE. Ja vad skulle hända? hon kanske skulle bli ledsen, sakna oss (mest mig hihi) bli rädd, kanske glömma bort oss ja vad som helst som kan hända när man lämnar bort sin "BABY" första gången.


en baby

Lotta lugnade mig och sa att det kommer att gå jätte bra och jag litar på henne så jag blev lite lugnare. När det började närma sig dagen hon skulle lämnas började jag att hitta på många olika saker för att slippa lämna henne.DÅ HÖJDE SYSTER Y (min vän mii) RÖSTEN ÅT MIG OCH SA. NU ÄR DU INTE SÅ TUFF LÄNGRE HAR DU GÅTT OCH BLIVIT MÄNSKLIG DET ÄR JU BARA EN HUND SÅ SÄGER DU JU TILL ALLA ANDRA. Ja ja jag får väl erkänna jag har blivit lite mänsklig då sa jag till henne. Hon bara skratta och sa vad sköööööööööööönt att höra. 

lite större baby

Lördagen kom och Bella skulla lämnas jag hadde sådan tur att John var den som fick lämna henne för jag jobbade (pust vad skönt då slipper jag vara den dumma som lämnar henne ur hennes ögon sett).När John var på väg hem ringde han mig och berättade att allt gått bra (som om han hadde sagt något annat om det inte hadde gjort det då vet han att jag hadde hämtat henne direkt) och att två tjejer hadde gått ut och lekt med henne medans han och dom på pansionatet hadde pratat lite.

Vad sköööööööööööööönt det var att ha det gjort då behöver man inte gå igenom detta igen.


P.S Berättade jag att jag bara ringde EN gång till pansionatet för att höra hur det gick D.S

Dygnet gick och det var dax att hämta hem våran BABY det var även denna gång John som fick åka (fast nu hadde jag gärna åkt ut för då blir ju jag den SNÄLLA som räddar henne från det okännda stället ur hennes ögon sett hi hi). Bella blev jätteglad när John kom och inte verkade hon ha fått några större men heller. Dom på pansionatet sa att allt hadde gått jättebra och hon var såååååååå välkommen igen. Ja det var ju skönt att veta att allt gått bra och att hon var välkommen tillbaka. Men nu dröjer det nog ett tag innan nästa gång för guuuuuuuuuud vad jobbigt jag hadde det.


fortsättning följer........................ 


RSS 2.0