21/ Bad Dads Fest hos Lotta

Efter utställningen i Tvååker på fredagen vankades det fest hemma hos Lotta. Vi anländer till Lotta vid 18.00 efter att ha plockat upp Bolt med matte på varbergs centralstation. Bolt är Bellas bror och han bor i Göteorg hos sin familj.


Bolt Bellas bror

Väl framme hos Lotta möttes vi av Hög musik och glada skratt. Festen var i full gång och det var så härligt att träffa alla dessa BAD DADARE som jag kallar dom( Bad Dadare = Människor som har köpt valpar från Bad Dads).Det känndes som om jag kom till paradiset. Tänk er att komma till ett ställe och träffa människor som har samma intresse som du själv (här gäller det Dogo Argentino) och få sitta och prata om detta hela kvällen VILKEN LYCKA


Bad Dadare

Kvällen bestod av mat och dryck, bra musik och gott sällskap och kvällens höjdpunkt var Cat walken som bestod av ca 13 Dogo Argentino snacka om uppfödarfest. Och en sak skall jag berätta att dess Dogo Argentino befann sig inom samma område under hela kvällen och man märkte knappt att dom var där det är IMPONERANDE.
Cat Walk

Men som alltid så har allt ett slut och så även denna gången. Jag längtar redan till nästa år då det blir BAD DADS fest igen.


ETT STORT TACK TILL LOTTA OCH HENNES SON LINUS FÖR ATT NI GJORDE DENNA KVÄLLEN MÖJLIG

och till alla Bad Dadare lycka till med era dogosar och tack för en trevlig kväll.fortsättning följer.................................


20/ Tvååker Fredag

Då var det dax för utställning igen och denna gången var det i Tvååker och detta var inte vilken utställning som helst. Det är så att Lotta vår underbara uppfödare skall komma och titta och vänner tilll henne. Det blir ju lite extra pirrigt när hon är med för man vill ju verkligen visa upp det bästa av oss. Och som ni alla säkert vet så kanske inte Bella ville visa sitt bästa jag just den dagen MAN KAN JU ALDRIG VARA SÄKER på dessa TONÅRINGAR.


Bella i ringen med "storbossen"


Bella granskas av dommare Rony Doedijns

Bedömmningen

Behöver tid att växa till sig
Feminint huvud
Linjer och kropp normalt
Behöver mer självförtroende i ringen

VÄL VISAD ( man tackar)

Bella skötte sig super bra och vi var jätte nöjda med henne. Denna gången fick vi med oss 1: pris, HP pris, BIR pris hem. Sen fick vi vänta till eftermiddagen för vi skulle ju in i ringen och tävla om BÄSTA VALP PRISET oxå men då ville inte Bella vara med. Hon var både trött varm och uttråkad så hon visade  inte sin bästa sida för alla domare som satt på rad och tittade på alla valpar som sprang omkring i ringen.Och jag ljuger inte om jag säger att det var säkert över 100 valpar i ringen. Men det gjorde inget för vi hadde redan fått det bästa priset som vi ville ha och det var TUMMEN UPP FRÅN LOTTA:)


Första BIR priset (och fler skall det bli hihi)


Bella i "Bästa valp ringen"Detta kallas kärlek <3 Lotta o Bella myser i gräset

Sen MÅSTE jag bara TACKA min underbara dotter AMMY som har varit med denna dag och hållt koll på allt. Så som papper,koppel,godis, vatten,nummerlappar m.m. Utan henne hadde virriga jag inte hittat något.

TACK GUMMAN DU ÄR BÄST

Ammy

  

 


 fortsättning följer.....................


19/ UTSTÄLLNINGSDAX

Ja då var det dax för utställning igen. Denna gången var det på ryda i borås (på hemma plan). Lite extra pirrigt var det ju när man vet att vänner och bekanta skall komma och titta på min såååååå supersnygga tik med hormonutslag på ryggen. Kan säga att det känndes sådär att ställa henne när hon såg ut som hon gjorde. Men vi var hos våran underbara uppfödare Lotta och visade upp henne innan vi skulle ställa henne och hon tyckte absolut att vi skulle ställa henne. Och det Lotta säger det gäller punkt slut.En Dogo Argentono med hormonutslag

Jag och Bella åkte dit i god tid innan för att vi skulle kunna "suga in" stämmningen på ryda i lugn och ro. Först tyckte Bella det var lite läskigt med alla hundar men sen så var det superkul tyckte hon.


Nyfiken på allt och alla


Denna dag var värmen på topp så väntan på att få gå in i ringen var lång och jobbig. Men Bella skötte sig så bra hon var lugn och stabil.


Vatten är nyttigt i värmen

Men så var det äntligen dax för oss att gå in i ringen. Som vanligt blev jag akut kissenödig men det var ju bara att knipa. Vi var dom enda i valpklassen som ställde så allt gick välldigt fort (tack gode gud för det jag har en välldigt liten blåsa).


Bella visad tänderna för dommaren Stefan Sinko

Bella skötte sig jättebra i ringen och vi gick ur ringen med ett 1:a PRIS JIIIIIIIIIIIIIPI

Bedömningen blev

Tik 7 månader med ett feminint huvud
Kroppspropotioner korrekt
Linjer korrekta
Rör sig bra för åldern

Man tackar för detta.


Äntligen över så man får sträcka ut

Ja då var det över för denna gång SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT.
fortsättning följer..........................


RSS 2.0